Lund Motion

Personlig rådgivning
og service

Personlig rådgivning

Hos Lund Motion har vi altid stor fokus på, at give kunderne den nødvendige rådgivning og en god service. For vi ved – at god service og den rette rådgivning, giver glade og tilfredse kunder der derfor også nemmere kommer afsted til deres foretrukne motionsform .

Vi gør altid vores bedste, for at hjælpe vores kunder. Uanset om du aldrig har trænet, er nybegynder eller garvet motionist , er det rigtige udstyr afgørende for din træning og motionsoplevelse. Når vi hjælper vores kunder, tager vi udgangspunkt i din træning og dine behov.

Hvorfor vælge Lund Motion?

Personlig betjening: Hos os sætter vi en ære i, at hjælpe kunderne til den bedste løsning for dem. Vi prakker ikke vores kunder noget på og vi gør altid vores bedste, for at opfylde deres ønsker og behov. 

Personlig rådgivning: Vi lytter til vores kunder og giver skræddersyet råd og vejledning – for os er det vigtigt at motivere til motion. Vi er selv aktive motionister og ved hvad vi taler om. 

Kvalitetsprodukter: I udvælgelsen af vores produkter har vi stor fokus på høj kvalitet, men også på lækkert og funktionelt design. Hos os går god kvalitet og lækkert design nemlig hånd i hånd.
Kastetvej 44, 9000 Aalborg, Danmark | Tlf.: +45 25 64 76 76
Mail: henrik@lundmotion.dk  
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram