Slider

Om os

Butikken Lund Motion i Aalborgs Vestby er dannet med et ønske om at motivere og rådgive, samt tilbyde sko og beklædning til dig der ønsker bevægelse og motion ind i hverdagen. Vores primære fokus er indenfor cykling, fitness og løb.

Lund Motion har samarbejdet med sportsbrandet ENDURANCE i udvikling og test af nyt innovativt design, samtidig med den nyeste teknologi for at give dig som motionist de bedste betingelser for at din løbeoplevelse også bliver bedst mulig.

Sortimentet er sammensat så det dækker ethvert behov hos nybegyndere såvel som øvet motionist, der ønsker konkurrencedygtige priser.

Idéen bag Lund Motion

Bag Lund Motion og idégrundlaget står Henrik Lund der gennem mange år har arbejdet med indkøb, salg og markedsføring i sport og fitness branchen. 

Henrik er selv aktiv motionist indenfor en række motionsformer med fokus på netop løb, fitness og cykling. 

P.t. har Henrik løbet mere end 100 marathons, flere ultraløb, cyklet adskillige motionscykelløb samt deltaget i en række øvrige motions events.
Kastetvej 44, 9000 Aalborg, Danmark | Tlf.: +45 25 64 76 76
Mail: henrik@lundmotion.dk  
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram